Information

Km2 webbsidan och stadsdelkartorna har utvecklats för att möta invånarnas behov av att hitta närområdets tjänster. Km2-tjänsterna produceras av Neliökilometri.

Km2-stadsdelskartan är ett trespråkigt papper i A4 format, var det har märkts ut alla privata och offentliga tjänster som anmält sig med i programmet. Därtill har vissa statistiska uppgifter över områdets hushåll märkts ut på Km2 kartan.

Vi har strävat till att göra Km2 till en guide som hittas i varje hem, där det utöver kommersiella tjänster märkts ut bland annat kontaktuppgifter till olika offentliga tjänster och information som kan vara till hjälp i vardagen, bland annat läget på hundparker, återvinningspunkter och hälsostationer.

Det finns följande uppgifter om tjänsterna: företagets namn, verksamhetsområde, gatuadress, öppettider, telefonnummer samt webbsida.

Km2 kartan postas som gratisutdelning till varje hushåll på kartområdet. Kartan delas även ut i affärer, kontor, hotell och resebyråer på området, samt är fri att printas ut på webbsidan km2.fi.

De första Km2 kartorna publicerades under vårsommaren 2012 över stadsdelarna Berghäll och Kronohagen-Skatudden i Helsingfors. Tiotals företag anmälde sig med i kartorna. Vardera kartans upplaga var 20 000.

GE RESPONS

Vad tycker ni om vår idé? Vad kunde vi förbättra på?
Skicka ett e-post till addressen .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

Till företag

Km2 Stadsdelkartor

Anmälningar tas nu emot av företag på området.  För en summa på 120€ (+23% moms) märks företaget ut på kartan och på den omstående sidan företagets namn, verksamhetsområde, gatuadress, öppettider, telefonnummer samt webbsida. Annonsen är i kraft under ett år.

Kartans upplaga är 20 000 och den skickas som gratisutdelning till varje hushåll på kartområdet. Kartan delas även ut i affärer, kontor, hotell och resebyråer på området, samt är fri att printas ut på websidan km2.fi.

Har du själv nångång funderat på hur många nya kunder ditt företag kunde få från grannskapet? Eller har du som invånare nångång funderat på hurudana tjänster din hemmastadsdel erbjuder?

Boka in en annons för ditt företag via anmälningsblanketten på vår websida eller ring: 050 590 2625 / Perttu Rytsölä, Neliökilometri

Km2.fi

Det kostar ingenting att annonsera på km.fi webbsidorna. Fyll i den bifogade blanketten så sätter vi in ditt företag på kartan var än i Finland du befinner dig. Ge oss också dina kontaktuppgifter så kan vi vara i kontakt gällande eventuella reform på tjänsten - vi kommer inte at spamma dig. Uppfigterna förmedlas inte åt utomstående.

 

Anmälningsblankett

Jag vill informera företaget      
Karta över relevanta uppgifter
Faktureringsinformation

Du har glömt att fylla i vissa fält eller fyllt i dem felaktigt. De felaktiga fälten är markerade med en röd •

 

Välkommen till Km2.fi!

Neliökilometriltä hittar du behändligt butiker och tjänster i ditt närområde.